Karlsrud kjøtt - Simmentaler
Hva er spesielt med kjøttet vårt?
- God dyrevelferd
- Hovedsakelig foret på gras
- Kortreist og lokalt produsert
Jevnlig produserer vi kjøttkasser på 10kg fra vår lokalproduksjon. Hver kasse er litt forskjellig, men innholdet er alt fra: indrefilet, ytrefilet, flat iron filet, skirt, entrecote, mørbrad, culotte, flatbiff, rundstek, bog uten ben, bankekjøtt, lårtunge, osso bucco, suppekjøtt, grytekjøtt, kjøttdeig og kraftbein. Kraftbein kan kjøpes separat.
Vi planlegger også leveranser til matbutikker og restauranter som ønsker det lille ekstra. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.
Alle som har bestilt hos oss vil bli kontaktet når det nærmer seg levering av kjøttet. Se forsiden for neste levering.
Utvalget akkurat nå:
Bilde fra gullbryllupsmiddag. Mørt og smakfullt. Nesten ikke tyggemotstand.
– Hilsen Georg Stub, tidligere ordfører i Ski